Corona retningslinjer


Corona retningslinjer

Opdateret 10. juni 2022 


Er du potentiel smittet med Covid-19:

Har du symptomer og du har været i klubben inden for de sidste 48 timer, eller får du besked om, at have være sammen med en smittet, og har været i klubben efter mødet med denne, bedes du kontakte formand Karina Petersen (tlf 22 92 47 58). Karina vil herefter kontakte dem, du har været sammen med, og fortælle at der en potentielt smittet, så de kan tage deres forholdsregler. Beskederne vil ikke oplyse dit navn, medmindre du specifikt ønsker dette.

Bliver du testet negativ for Covid-19, og har givet besked til Karina om, at du var potentiel smittet, skal du give Karina besked om den negative test. Karina vil så give personerne, der tidligere fik beskeden om en potentiel smittet, besked om at testen var negativ.

 

Bliver du testet positiv for Covid-19:

Bliver du testet positiv for Covid-19, og du har været i klubben inden for de sidste 48 timer, bedes du kontakt formand Karina Petersen (tlf 22 92 47 58), så hun kan hjælpe med smitteopsporing. Karina vil herefter kontakte dem, du har været sammen med, og fortælle at der en smittet, så de kan tage deres forholdsregler. Karina vil derefter lægge en besked på klubbens Facebook side om, at der har været en smittet i klubben. Beskederne vil ikke oplyse dit navn, medmindre du specifikt ønsker dette.

Har du ikke været i klubben inden for de sidste 48 timer, må du stadig gerne kontakte Karina. Du kan også vælge at melde dig syg hos instruktøren på sædvanlig vis.


Mundbind eller visir:

Der er ikke krav om brug at mundbind ved ophold i klubbens lokaler men ikke under dans. 


Coronapas:

Der er fra 1. august 2021 ikke længere krav om, at der skal fremvises coronapas.

 

Forsamlingsforbud:

Der er på nuværende tidspunkt ingen restriktioner for antal dansere eller tilskuere, der må samles.

 

Afspritning og udluftning:

Alle bedes spritte hænder ved ankomst og afgang fra klubben.

Derudover bliver alle berørte flader afsprittet og der bliver luftet ud mellem hold. Instruktøren har ansvaret for at dette sker.

 

Afstandskrav:

Der opfordres til minimum 2 meters afstand mellem dansende personer.

Dette opfordres der til også at holde i pauserne mellem dansene, men er der ikke tung udånding eller råben, må afstanden godt komme ned på 1 meter.